AAN
RADERS

Begint het al een beetje te kriebelen? Zeker wel bij de medewerkers van tanteLouise die over enkele weken aan de slag gaan in misschien wel het mooiste verpleeghuis van Nederland: het Hof van Nassau in Steenbergen. De nieuwbouw is inmiddels zo ver gevorderd dat het steigermateriaal al is weggehaald. Wat nog ontbreekt zijn de balustrades van de balkons die uitzicht bieden op de Steenbergse haven. Eind oktober wordt het gehele pand opgeleverd, medio november nemen de 120 bewoners hun intrek. Dit plaatje is al veelbelovend, maar wacht maar tot het af is en ook het groene doek langs de erfscheiding valt... Het aftellen kan beginnen...

HOF VAN NASSAU: IS HET GEEN PLAATJE?

ALLE HANDEN IN DE LUCHT! EN JIJ? 
GEWOON MEEDOEN!


Tante houdt in al haar locaties van 1 tot en met 5 oktober de Beweegweek! Elke dag is er een beweegactiviteit, bedoeld voor de bewoners. Doel van de Beweegweek is bewegen, zodat iedereen zich heeerlijk vitaal voelt. En elkaar ontmoeten natuurlijk, want dat is ook belangrijk. Programma en invulling variëren per locatie, maar de professionals van tanteLouise hebben dit jaar alvast één advies: gooi je handen in de lucht en WAVE! Waar zijn die handjessss?

RUST ROEST

Stilzitten leidt tot achteruitgang, dat is al langer bekend. Sporten is gezond, maar soms niet of maar beperkt mogelijk. Geen probleem gewone dagelijkse dingen doen is ook bewegen! De haren kammen, de tafel (helpen) dekken, mandarijntje pellen… kortom aan te sluiten bij de behoeften, wensen en mogelijkheden. Het deelnemen aan voor jezelf betekenisvolle activiteiten heeft een positieve invloed op je lichamelijk functioneren. Mooi, aan de slag!


De professionals van tante gingen, na het tandenpoetsen, aan de slag met de WAVE! Jan-Kees van Wijnen en Florian Luiken zorgden voor een extra glanzende en knallende start - mochten ze overigens ook zelf weer opruimen - de peptalk, een helpend handje én een wel verdiend bakje leut. Natuurlijk mag je die ook zelf inschenken. Tante is moe maar nog lang niet voldaan... er komt nog veel leuks aan deze week. Wordt vervolgd dus!

Beste heer, mevrouw,

Het is inmiddels een mooie traditie binnen tanteLouise om jaarlijks aandacht te besteden aan de ‘Dag van de Mantelzorg’. Deze keer willen wij u graag verrassen met een avondvullend programma: ‘Ode aan de Mantelzorger’. De acteurs Jeske van Hemert en Luc van den Engh trakteren u met ’t HuisTheater op een boeiende voorstelling. Zonder sterallures. Recht voor zijn raap, maar altijd met een glimlach.

Deze avond is er ook (aanstekelijke) muziek met de formatie Gospeljazz onder leiding van Marco Sanen. Gezellig onder het genot van een hapje en een drankje. Echt een avondje uit. We zouden het heel erg leuk vinden als u hierbij aanwezig kunt zijn. We zien u graag op 9 november. En eh… neem gerust iemand mee, wel zo gezellig.

Met hartelijke groet,

Aanmelden
Als u trek hebt in een gezellig avondje uit, laat ons dat vóór 15 oktober weten. Dat kan via een e-mail naar mantelzorg@tantelouise.nl of telefonisch op het nummer: 0164 - 713 300 (vraag naar Petra Heijmans). Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Programma 9 november
19.00 uur Inloop
19.15 uur Welkomstwoord Conny Helder, 

Raad van Bestuur
19.30 uur Ode aan de mantelzorger
21.30 uur Afsluiting met muziek, een hapje en een drankje

tanteLouise

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Dat moet zo blijven. tanteLouise streeft naar optimale zorg - want daar mogen onze clienten op rekenen - in combinatie met maximaal leefplezier en woongeluk.
Volledig scherm