Zonnige
Zomersgroetjes!

Weet je nog, de oproep van tante om je zomerse vakantiegroet in te sturen? Om daarmee kans te maken op vrijkaarten voor De Efteling. Nou, tante wel. Die heeft het geweten. Een zomer lang ontving ze allerlei vrolijke boodschappen, uit alle hoeken van het land en ver daarbuiten.

Aantal finalisten: 

18

Van een ansichtkaart uit een zonnig oord tot een kiekje vanaf de eigen werkplek: je hebt ze ongetwijfeld voorbij zien komen op de televisieschermen of tante’s Facebookpagina. In dat geval zal je ook begrijpen dat het kiezen van een winnaar niet bepaald een gemakkelijke opgave was. Uiteindelijk heeft raad van bestuur Conny Helder de Gordiaanse knoop doorgehakt en niet één maar vier winnaars aangewezen. Van harte gefeliciteerd Lisa Hartman, Astrid Hunterslag, Anjella Neelen en Team Korsakov! En voor alle andere deelnemers: eeuwige roem en onmetelijke dank voor jullie toffe inzending. 
We hebben er allemaal van genoten!

FOTO 1: Lisa Hartman (Heideduin)
FOTO 2: Anjella Neelen (Stuijvenburgh) 
FOTO 3: Astrid Hunterslag (Servicebureau)
FOTO 4: Shahin, Carola en Kim (Team Korsakov)

tanteLouise

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Dat moet zo blijven. tanteLouise streeft naar optimale zorg - want daar mogen onze clienten op rekenen - in combinatie met maximaal leefplezier en woongeluk.
Volledig scherm