Een hele 

grote

pluim

Best vreemd eigenlijk. Als iemand zegt ‘Opgeruimd staat netjes!’ dan is dat meestal niet positief bedoeld.

En het wordt nog erger als er op verwijtende toon ook nog eens ‘Ik heb er schoon genoeg van!’ aan wordt toegevoegd. Gelukkig heeft tanteLouise wél een opgeruimd karakter.

Honderden medewerkers en vrijwilligers van tante zetten zich dagelijks in om alle cliënten op een liefdevolle en respectvolle manier de best mogelijke zorg te bieden. Dankbaar werk maar niet altijd even zichtbaar.

Mooi voorbeeld daarvan zijn de huishoudelijke medewerkers die elke dag opnieuw hun uiterste best doen om de kamers van de bewoners, maar net zo goed de algemene ruimtes, in alle locaties van tante schoon te houden. Omdat ze daarmee wezenlijk bijdragen aan het woongeluk van de cliënten en het werkplezier van alle collega’s vond tanteLouise het hoog tijd om de hele groep nadrukkelijk in het zonnetje (en op de foto) te zetten. Als blijk van waardering voor de enorme inzet. Om te onderstrepen dat tante absoluut niet zonder ze kan, kregen alle huishoudelijk medewerkers ook nog een klein cadeautje: een decoratief potje met geurstokjes. Lekker fris.

tanteLouise

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Dat moet zo blijven. tanteLouise streeft naar optimale zorg - want daar mogen onze clienten op rekenen - in combinatie met maximaal leefplezier en woongeluk.
Volledig scherm